VTM

Elke uit ‘Boer zkt Vrouw’ doet bekentenis aan boer Kevin: “Dit moet je weten over me”

door: ASX
Boer Zkt Vrouw
Afbeelding bron: VTM

Boer zkt Vrouw’ is inmiddels aan het vijftiende seizoen toe. Toch lijkt er geen sleet te komen op het succesvolle programma dat sinds dag één door Dina Tersago gepresenteerd wordt. Integendeel, met een plottwist van jewelste zorgde kandidate Elke voor één van de spannendste afleveringen ooit.

Boer Kevin besliste vorige week om kandidate Elke naar huis te sturen, maar die nam geen genoegen met die keuze. “Ik heb nog geen kans gekregen om met jou op date te gaan. Ik wil dat je mij nog een kans geeft, dan krijg je de echte Elke te zien”, klonk het bijzonder strijdvaardig.

Een wending die niemand, en Kevin al zeker niet, zag aankomen. De frambozenteler was duidelijk uit zijn lood geslagen en tegelijk gecharmeerd door de vechtlust van Elke. Hij besliste dan ook om Elke toch niet naar huis te sturen.

In de aflevering van vanavond zien we hoe de twee toenadering tot elkaar zoeken en Elke haar ziel blootgeeft. “Er is iets dat je nog moet weten over me”, klinkt het openhartig. “Eigenlijk ben ik geen knuffelaar, maar ik wil wel geknuffeld worden door de man die ik graag zie.” Hieronder kan je alvast zien of boer Kevin de hint al dan niet gevat heeft.