VTM

Ella Leyers openhartig over haar liefdesleven: "Daar ben ik te veel mee bezig"

door: COS
Sergio Herman en Ella Leyers in 'Sergio Over De Grens'
Afbeelding bron: VTM

Na Jeroen Meus, Regi Penxten en Axel Daeseleire is het dinsdag 1 februari aan Ella Leyers om op avontuur te gaan met Sergio Herman. In 'Sergio Over De Grens' trekken ze samen naar Zweeds Lapland.

De trip wordt meteen stevig op gang getrokken wanneer Sergio Herman en Ella Leyers de beruchte stinkende, gefermenteerde haring Surströmming gaan proeven.

Terwijl Sergio kotsneigingen krijgt bij het openen van het blikje vis, snapt Ella het probleem niet: "Je bent een softie, Herman", lacht Ella. “Ik vind het echt lekker!”. Meteen heeft de chef het grootste respect voor de dappere actrice.

Ella en Sergio leren elkaar op hun trip beter kennen. Zo vertelt Ella openhartig over haar liefdesleven. "Misschien ben ik te veel bezig met iemand te zoeken die alles is. Mijn vriendinnen zeggen dat ook: wat jij wil is buitenaards", zegt ze.

"Ik wil eigenlijk iemand die op dezelfde manier naar mij kijkt als mijn moeder en mijn vader dat naar elkaar doen. Een relatie is zoals het spelletje Mario Bros. Je krijgt drie levens, maar die zijn ook nodig voor als het moeilijk wordt", aldus Ella Leyers.

'Sergio Over De Grens' met Ella Leyers, dinsdag 1 februari om 20.35 uur op VTM.