VTM

Emma uit ‘Blind Getrouwd’ zegt waar het op staat na reünieaflevering: “Durf dat openlijk te zeggen”

door: LHX
Emile en Emma in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Emma en Emile legden in 'Blind Getrouwd' een lastig parcours af, maar op het einde kozen ze verrassend genoeg toch voor elkaar. In de reünieaflevering bleek echter dat ze niet meer samen zijn.

"Na ons beslissingsmoment wilden we echt verder proberen, om te kijken of die diepere gevoelens er konden komen", vertelt Emma in 'Blind Getrouwd'. "Bij mij stond die deur wel op een kier."

Ze kreeg echter weinig terug van Emile. "Toen dacht ik: we zijn wel al héél lang aan het proberen. Als er nu nog geen kiertje is... Geen antwoord is voor mij soms ook een nee."

"Je kan niet blijven proberen, want dan wordt het toch een beetje toxisch", klinkt het bij Emile. "Het was niet meer leuk voor haar en voor mij op het einde, en het gaat veel beter als vrienden."

(Lees verder onder de post.)

In 'VaVaCandice', de vlog van ex-'Blind Getrouwd'-deelnemer Candice Martens, legt Emma nog eens uit waarom ze denkt dat hun relatie uiteindelijk niet geslaagd is. "Om in zoiets te stappen, vind ik dat je bij jezelf echt moet gaan checken of je een voldoende positieve mindset hebt."

"Dat kan ervoor zorgen dat er strubbelingen komen", weet ze uit ervaring. "En ik durf ook openlijk te zeggen dat ik denk dat dat op lange termijn hetgeen was dat ervoor gezorgd heeft dat er een beetje twijfels waren."

"Als je altijd die negatieve uitkomst zo levendig houdt, is dat echt gewoon geen tof gevoel", zegt ze. Het is iets waar Candice alleen maar mee akkoord kan gaan.

"Als je denkt dat je het gaat halen, ga je het ook halen", klinkt het bij haar. "Je moet even doorbijten."