VTM

Energieke Katy uit B&B Zoekt Lief onthult wat er gebeurde als de camera's niet draaiden: "De crew vloekte soms"

door: WVDS
B&B-zkt-Lief Katy uit Sluis
Afbeelding bron: VTM

Deze week konden we in het nieuwe seizoen van B&B Zoekt Lief kennismaken met Katy Parmentier, een uitbundige 52-jarige Nederlandse. Katy is de eigenares van B&B én restaurant d’Ouwe Schuure in Sluis.

In het introductiefilmpje verraste ze An Lemmens al door te vertellen dat haar ex ook meedraait in de zaak. En dat is nog niet alles, want ook Liba, de nieuwe vrouw van haar ex, draait mee in de d’Ouwe Schuure.

Katy en Liba zijn uitgegroeid tot boezemvriendinnen en Liba heeft Katy ook geholpen bij de keuze van de mannen. "We hebben heel veel gelachen natuurlijk toen we met enkele vrouwen de hengstenkeuring hielden.”

Katy heeft geen spijt van haar deelname, hoewel er een goede portie drama bij zit

Over haar deelname heeft de energieke vrouw geen spijt: “Mijn fragmenten gaan zeker niet saai worden. Er zijn traantjes gevloeid, er is liefde en verliefdheid geweest, een goeie portie drama,” vertelt ze aan Het Laatste Nieuws.

Dat de camera’s soms niet draaiden, gaf haar en de mannen wat extra ademruimte. “Zeker als de camera’s niet draaien, dan worden ze nog wat losser. De crew vloekte soms dat ze interessante momenten gemist hadden. Sommige dingen waren toch niet voor uitzending geschikt!”

Tags