VTM

Enorme verrassing in ‘Boer Zkt Vrouw’: Deze deelnemende boer heeft het wel voor boerin Sanne, die ook deelneemt

door: PMN
Boer Zkt Vrouw
Afbeelding bron: VTM

Het nieuwe seizoen van ‘Boer Zkt Vrouw’ is nog niet begonnen of er duikt al een enorme verrassing op. Sanne Theeuwissen, die enige vrouwelijke kandidaat weet er meer over.


 

Sanne is op zoek naar een partner die ook mee wil helpen in het bedrijf. Het is haar droom ondanks dat een eerdere relatie al eens stukliep. “Ik ben vijf jaar samengeweest met iemand”, legt ze uit in Het Laatste Nieuws. “Maar die communicatie stokte.”

Het bezorgde Sanne een gebroken hart en veel verdriet. Nu is ze weer klaar om een nieuwe man in haar leven toe te laten.

Sanne verrast door te zeggen dat boer Martijn, die ook deelneemt, een oogje op haar heeft of toch op z’n minst heeft gehad. Hij woont op tien minuutjes van haar en ze hebben op dezelfde middelbare school gezeten.

“We hebben toen wel een tijdje met elkaar gechat”, legt Sanne uit. “Het liep op niets uit. Martijn is een rustig type, ik ben een stuk heviger en zoek iemand als ik.”

“Nu steunen we elkaar vooral in onze deelname. Ik hoop dat Martijn een zacht, oprecht meisje vindt die eventueel ook mee in zijn bedrijf wil stappen. Dat gun ik hem echt.”