VTM

Fans (en Kim Clijsters?) maken zich klaar voor derde seizoen van ‘The Masked Singer’: “Een leeuw! Een nijlpaard!”

door: ASX
The Masked Singer
Afbeelding bron: VTM

Binnenkort start op VTM het langverwachte derde seizoen van ‘The Masked Singer’. Het programma, dat uit Zuid-Korea komt overgewaaid, is ook in ons land ontzettend populair en zorgde al voor enkele verrassingen van formaat.

Over het nieuwe seizoen zijn nog niet veel details bekend. Enkel de presentator staat met zekerheid vast. Na twee seizoen geeft Niels Destadsbader, die opnieuw een exclusiviteitscontract heeft bij de VRT, de fakkel door aan Jens Dendoncker.

In een eerste teaser vingen we al een glimp op van enkele kandidaten. Vandaag loste VTM op haar Instagrampagina enkele foto’s met hints naar de figuren die in het derde seizoen hun opwachting zullen maken.

 

Fans van het programma zijn al volop aan het speculeren. “Er doet waarschijnlijk een leeuw mee”, reageert iemand. “Nijlpaard in tutu ballerina”, vult iemand anders aan. Ook ‘vlinder’ komt vaak terug in de reacties.

Het lijkt ook alsof niemand minder dan Kim Clijsters helemaal in de ban is van het populaire programma. Op Instagram Stories deelde ze een foto die ons verdacht veel doet denken aan de robotjes uit het vorige seizoen.

Puur toeval of is dit een hint van de gewezen tennisster? Oordeel vooral zelf! Wanneer het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ start is – net zoals de kandidaten – nog een streng bewaard geheim.

Kim Clijsters Instagram
Afbeelding bron: Instagram @clijsterskim