VTM

Fans nemen ‘Liefde voor Muziek’ onder vuur na aankondiging van jubileumseizoen: Vooral één naam komt telkens terug

door: WVDS
Liefde voor muziek Aankondiging
Afbeelding bron: VTM

Al 9 seizoenen lang geniet heel Vlaanderen van de muzikale parels uit ‘Liefde voor Muziek’. En nu dinsdag kwam er eindelijk nieuws over het immens populaire muziekprogramma.

Voor het feestelijke tiende seizoen van ‘Liefde voor Muziek’onthulde VTM de line-up van de deelnemende artiesten. De tiende editie wordt een speciale uitvoering.

VTM liet gisteren weten dat telkens één artiest uit elk voorgaand seizoen in de jubileumeditie aan bod komt. Stan Van Samang, Johannes Genard, Clouseau, Jasper Steverlinck, Laura Tesoro, Regi, Tourist LeMC, Suzan & Freek en K3 schitteren in het gloednieuw seizoen

Natuurlijk reageren fans van het programma onmiddellijk online. En daarbij halen ze toch wel erg scherp uit. Vooral K3 wordt in de reacties niet gespaard. (Lees verder onder foto)

Liefde voor muziek K3
Afbeelding bron: VTM

“Jammer… Weer K3! Switch K3 voor Dana Winner!”, “Hoe is dat mogelijk, toch geen K3 belachelijk”, “Die K3, aub zeg. Die horen daar echt niet bij”, “Toch geen K3! En toch geen Clouseau! Zal niet echt de moeite zijn om te kijken. Triestig, altijd datzelfde potje”, lezen we.

Natuurlijk zijn er ook fans die hun idool liever aan bod hadden zien komen. “Had liever Christoff en Bart Kaell gezien, in plaats van K3 of Regi”, “Leuk. Maar K3 echt, had liever een Dana Winner of Bart Kaëll gezien”, “Ik vond Jaap het laatste seizoen het allerbeste hoor”.

En ook zijn er kijkers die nu al uitkijken naar de bijzondere bewerkingen van de deelnemers. “Heerlijk kijk er al naar uit”, “Ik kijk er naar uit! Covers van Stan Van Samang”, “Toppers”, “Om zo naar uit te kijken”.

Tags K3