VTM

Fans van ‘Familie’ laten hun ongenoegen blijken over Louise: “Absurd”

door: PMN
Familie - Louise - Charlotte Sieben
Afbeelding bron: VTM

Het is voor de fans van ‘Familie’ wachten tot maandag voor een nieuwe aflevering. Er gebeurde weer heel wat de voorbije week. Voor Louise is het niet makkelijk.

Voor de fans van ‘Familie’ is het weer even wachten tot de volgende aflevering. Die is er op maandag.

De afgelopen week is moeilijk geweest voor Louise, rol gespeeld door Charlotte Sieben. Ze heeft besloten om een rechtszaak in te spannen tegen Vanessa (rol gespeeld door Karen Damen).

Vanessa is de voogd van haar broertje Victor. “Het is hem afstaan of zelf opvoeden", bedenkt Louise zich. "Ik wil hem niet in de steek laten."

Louise is bereid om alles op het spel te zetten om Victor weg te halen bij Vanessa en zelf op te voeden. “Single mom for life is het plan”, zegt Louise ook nog.

De verhaallijn stuit wel op veel kritiek bij de kijkers. Velen vinden het onrealistisch dat Louise als studente in staat zou zijn om haar broertje op te voeden.

"Louise is een studente. Die is toch niet in staat om haar broertje op te voeden."

"Dit is absurd. Dat ze maar snel stoppen met deze verhaallijn."

Het is niet de eerste keer dat een verhaallijn voor kritiek zorgt bij de fans. De makers van de soap snijden wel vaker thema’s aan die voor discussie zorgen.

Voor de fans is het nu afwachten hoe de verhaallijn zich verder zal ontwikkelen. Zij kunnen maandag eindelijk weer genieten van een nieuwe aflevering waarin hopelijk meer duidelijk wordt over de toekomst van Louise en haar broertje.