VTM

Fans van ‘Familie’ voorspellen verrassende plottwist: “Hij is haar vader”

door: ASX
Familie - Louise - Charlotte Sieben
Afbeelding bron: VTM

De seizoensfinale van ‘Familie’ lijkt dit jaar spannender te worden dan ooit. Al wekenlang worden de kijkers in de ban gehouden door de snode plannen van de zogenaamde Joris (Jan Sobrie), die niemand minder blijkt te zijn dan slechterik Bert Van den Bossche.

Het personage van Bertje verdween in 2015 uit de reeks, nadat hij uit de gevangenis wist te ontsnappen en vluchtte naar Azië. Daar onderging het verbannen familielid plastische chirurgie, om negen jaar later opnieuw zijn opwachting te maken in de gedaante van Joris Nuyens.

Enkele weken geleden werd het geheim van Bertje onthuld. De familie Van den Bossche zelf is zich echter nog van geen kwaad bewust. Tijdens een grootse familiereünie, die op vrijdag 28 juni plaatsvindt, is Bert van plan om een bomaanslag te plegen, waarbij hij verwacht ook zelf het leven te laten.

In een videoboodschap neemt het personage afscheid van Louise (Charlotte Sieben), met wie hij de afgelopen weken een steeds innigere band kreeg. De videoboodschap eindigt met de woorden: “En dan is er nog iets.” Wat Bert nog in petto heeft, zullen we hoogstwaarschijnlijk pas in het nieuwe seizoen te weten komen.

Kijkers van Vlaanderens langstlopende serie speculeren er echter nu al op los en lijken al te weten wat Joris/Bert voor Louise verborgen houdt. “Hij is haar vader”, menen enkele fans. “Trudy heeft met meerdere mannen geslapen, zou wel eens goed kunnen”, beaamt een andere fan van het programma. Spannend!