VTM

Garry uit 'Boer Zkt. Vrouw' dan toch niet meer samen met Els: "Sinds kort opnieuw iemand in mijn leven"

door: COS
Garry en Els in 'Boer Zkt. Vrouw'
Afbeelding bron: VTM

Op het reüniemoment moesten Els en Garry meedelen dat ze geen koppel meer waren. Wat later bleken ze hun relatie toch een tweede kans te hebben gegeven.

Nadat ze het een paar weken weer voorzichtig probeerden met elkaar, is het nu definitief voorbij tussen Garry en Els uit 'Boer Zkt. Vrouw'. Garry voelde dat Els nog steeds twijfelde aan hun relatie. De geitenboer wou niet meer "verder aanmodderen" met Els en trok de stekker uit de relatie.

Garry is echter niet bij de pakken blijven neerzitten. Hij is beginnen daten en dat bleek succesvol. "Sinds kort is er opnieuw iemand in mijn leven", onthult Garry in Dag Allemaal. "Ze heet Ellen. Maar het is nog heel, heel pril. We komen erg goed overeen, het klikt echt supergoed."

Garry benadrukt dat het niet de bedoeling was om er meteen weer in te vliegen. "Maar als je dan iemand tegenkomt en 't voelt goed, dan kan je dat toch niet tegenhouden", verklaar hij. Garry en Ellen zijn nu al enkele weken samen en hij stelde haar zelfs al voor aan zijn moeder.