VTM

Geen Karen Damen in 'The Masked Singer': "Deze situatie wilden ze vermijden"

door: COS
The Masked Singer
Afbeelding bron: VTM

Julie Van den Steen, Ruth Beeckmans en Andy Peelman kregen in de derde aflevering van 'The Masked Singer' niet de hulp van Kevin Janssens, Jens Dendoncker of Karen Damen. Voor het eerst was er een mystery speurder: Bart Kaëll.

Vooral Karen Damen werd door veel 'The Masked Singer'-kijkers gemist. Over haar afwezigheid werd op sociale media volop gespeculeerd. Volgens een heleboel kijkers heeft haar afwezigheid te maken met de komst van Schorpioen.

Heel veel kijkers zijn er na één optreden al van overtuigd dat ex-K3'tje Klaasje Meijer in het pak van Schorpioen zit. "Als Karen er nu in gezeten had, had ze Klaasje toch herkend", zegt een kijker op Twitter.

"Sowieso om te vermijden dat die weer vanaf de eerste aflevering met Schorpioen begint te schreeuwen dat het Klaasje is, zoals ze bij Kathleen deed. Karen is een té goede speurder", lezen we nog. Kathleen Aerts werd vorig jaar meteen ontmaskerd door Karen als de Zeemeermin.

"Karen zit niet in de jury omdat ze letterlijk 6 maanden heeft opgetreden met Klaasje en haar ook nog eens een gans talentenjachttraject heeft zien afleggen van dichtbij, ze wouden geen Kathleen situatie 2.0", aldus een andere kijker.

Download nu de gratis app van Redactie24