VTM

Grote tegenslag voor 'Boer zkt Vrouw'-productie: Dina Tersago verrast iedereen plots met groot nieuws

door: COS
Boer Zkt Vrouw
Afbeelding bron: VTM

Komend voorjaar mogen we weer een nieuw seizoen van 'Boer zkt Vrouw' op het scherm verwachten. De opnames zijn volop aan de gang.

Dina Tersago en het 'Boer zkt Vrouw'-team stelden ons enkele maanden geleden al voor aan vijf boeren en één boerin. Even later verraste Dina door ons met nog een boer te laten kennismaken. Robbe, die in Zweden woont, zoekt een man.

Nu verrast Dina op sociale media door ons plots nóg een boer voor te stellen: de 30-jarige Thomas gaat ook op zoek naar de liefde. Dina zal de melkvee- en aardappelboer uit Vleteren vrijdag na 'The Voice Kids' aan de kijkers voorstellen.

Waarom Thomas zo laat wordt voorgesteld? Manuel, de biodynamische landbouwer die in het volgende seizoen van 'Boer zkt Vrouw' op zoek zou gaan naar een partner, heeft ondertussen immers iemand leren kennen waarmee hij een toekomst ziet.

De West-Vlaamse Thomas droomt van een warm nest. Hij is een echte levensgenieter: hij gaat graag eens goed eten en als hij niet op de boerderij aan het werk is, is hij op stap met vrienden. Een vrouw met een kinderwens is een must, want Thomas droomt van "enkele kleine patatjes".