VTM

Guy T'Sjoen doet prachtige onthulling over medeverrader Klaasje: "Heel veel liefde"

door: LHX
Guy T'Sjoen
Afbeelding bron: VTM

De nieuwste aflevering van 'De Verraders' zat boordevol plottwists. Zo stapte Guy T'Sjoen over naar het verraderskamp en werd vervolgens verrader Klaasje verbannen. 

Guy T'Sjoen hoefde niet lang na te denken toen hij door de verraders gevraagd werd om over te stappen naar hun kamp. "Als je zo'n uitnodiging krijgt dan weiger je niet", reageerde hij. "Het is fijn om als verrader controle te hebben en de zaken te manipuleren en bepalen."

Hij zag het al aankomen dat zijn medeverrader Klaasje Meijer naar huis zou worden gestemd, dus besloot hij er geen energie in te steken om haar te redden. Hun samenwerking was dan ook van erg korte duur.

Toch heeft hij een bijzondere band met haar, zo blijkt. Op het moment dat Maximiliaan, zijn zoontje dat ter wereld kwam via een draagmoeder, werd geboren in Los Angeles, was Klaasje daar namelijk voor een acteursopleiding.

Zij was daarom de eerste van al zijn vrienden en familieleden die het kindje in haar armen hield. "We zijn maar één dag samen verrader geweest, maar we hebben wel een band voor het leven door dit programma", klinkt het. "Er is heel veel liefde tussen Klaasje en mij."