VTM

Guy T'Sjoen wil groot misverstand rechtzetten na verbanning Klaasje in 'De Verraders'

door: COS
Klaasje Meijer in 'De Verraders'
Afbeelding bron: VTM

Zondag kregen Bart Appeltans en Klaasje Meijer een nieuwe medeverrader. Lang hebben Klaasje en Guy T'Sjoen niet kunnen samenwerken.

Nadat Walter De Donder aan de Ronde Tafel verbannen werd, besloten Bart Appeltans en Klaasje Meijer een nieuwe verrader uit te nodigen. De keuze viel op Guy T'Sjoen. Een dag na Walter moest Klaasje echter het spel ook verlaten. Heel wat bondgenoten, maar ook Bart en Guy schreven haar naam op.

"Ik heb Klaasje niet bewust onder de bus gegooid", benadrukt Guy aan HLN. "Het wordt nu zo wel wat gekaderd van 'Guy heeft haar een mes in de rug gestoken', maar we konden niets meer doen. Haar naam circuleerde al te hard. Ik had dat wel graag geprobeerd en gedaan, maar het was een mission impossible om Klaasje nog te redden."

Als Guy en Bart niet meegegaan waren met de groep, dan werden ze onmiddellijk verdacht. Intussen zijn de plooien met Klaasje wel meer dan gladgestreken. Klaasje was een van de eersten die Guys zoontje Maximiliaan in Los Angeles in de armen mocht nemen.

"Zij was daar voor haar acteeropleiding en ik voor de geboorte van onze zoon. Eigenlijk hadden we maar één dag overlap, maar doordat ons zoontje drie weken te vroeg werd geboren, was het toch mogelijk elkaar te zien. Mijn man en ik waren daar alleen en Klaasje was de enige in die wereldstad die wij echt goed kenden vanuit België."