VTM

Heel speciaal moment voor Kelly Pfaff tijdens opnames 'Expeditie Gooris'

door: COS
Sam Gooris en Kelly Pfaff
Afbeelding bron: VTM

Tien jaar na 'De Pfaffs' genoten we de afgelopen jaren opnieuw van een deel van de familie in 'Expeditie Gooris'. In het VTM 2-programma gingen Sam Gooris en zijn gezin op roadtrip.

In het eerste seizoen hielden Sam Gooris en Kelly Pfaff hun roadtrip met kinderen Shania Gooris en Kenji Gooris dicht bij huis; ze passeerden verschillende plekken in Europa. Voor het tweede seizoen trokken ze de Atlantische Oceaan over naar de westkust van de Verenigde Staten.

Nu is er een derde seizoen in de maak. De locatie werd deze keer gekozen door Sam. Het is altijd zijn droom geweest om naar Tokio in Japan te gaan. Daar bevindt de familie Gooris zich momenteel, de opnames voor 'Expeditie Gooris' zijn volop aan de gang.

De familie Gooris heeft nu iets te vieren in het verre Japan. Kelly is namelijk jarig. "Ik spring naar 46 en knok nog steeds om het meeste uit mijn leven te halen. Bedankt allemaal voor de liefste verjaardagswensen, ik waardeer het echt", schrijft Kelly op Instagram.

De mooiste boodschappen waren natuurlijk die van haar gezin. Sam blijkt speciaal wat Japans te hebben geleerd. "お誕生日おめでとう Otanjōbiomedetō (Beste wensen voor je verjaardag, red.) mijn alles en geniet van jouw speciale dag. En weet we hebben je met z’n allen ontzettend lief. 愛してます Aishitemasu (Ik hou van jou)."