VTM

Heel vervelend voor Stef Wauters: Iedereen wil dat er drastisch ingegrepen wordt

door: PMN
Stef Wauters
Afbeelding bron: Photonews

Stef Wauters is één van de populairste nieuwsankers in Vlaanderen. Hij is nieuwsanker bij de nieuwsdienst van VTM. Er is voor hem wel een heel vervelend probleem opgedoken.

Stef Wauters heeft te maken met een vervelend probleem. Hij is bijzonder populair geworden in Vlaanderen, maar dat is ook oplichters niet ontgaan.

Op het internet circuleren er heel wat nepadvertienties waarbij een foto van Stef gebruikt wordt. Oplichters proberen op die manier mensen die op de advertentie klikken geld afhandig te maken.

Het fenomeen van nepadvertenties is helaas niet nieuw. Oplichters maken vaak gebruik van de populariteit van bekende personen om argeloze internetgebruikers te misleiden.

Ze creëren advertenties die er legitiem uitzien, maar in werkelijkheid slechts een valstrik zijn om persoonlijke informatie te verkrijgen of geld af te troggelen.

Dit is ook heel vervelend voor Stef zelf. Het schaadt niet alleen zijn imago, maar ook het vertrouwen dat de kijkers in hem hebben.

De fans van Stef zijn het kotsbeu. Ze roepen massaal op om deze nepadvertenties zo snel mogelijk van het internet te halen.