VTM

Het gebeurt opnieuw in ‘Boer Zkt Vrouw’: Boer ziet kandidaat opstappen

door: WVDS
Boer Zkt Vrouw Cyriel met Lauren Els Chloë
Afbeelding bron: VTM

Ook in Vleteren moet een keuze gemaakt worden tijdens de aflevering van ‘Boer Zkt Vrouw’ op zondag. En Cyriel maakt het de dames niet gemakkelijk. Maar één dame neemt een weloverwogen beslissing.

Dina wil graag van zijn drie dames weten hoe het geweest is op het erf van Cyriel. “Heel intens en nogal heftig. Maar Cyriel is een man, een boer, een West-Vlaming: over zijn gevoelens zijn we niets te weten gekomen”, klinkt het unaniem. 

Laura die heel weinig interesse en empathie voelde vanwege Cyriel, maakt het keuzemoment gemakkelijker voor de boer. Zij hakt voor zichzelf de knoop door en beslist de boerderij te verlaten. De twee overgebleven dames mogen op persoonlijke date om op die manier nog gevoelens los te maken bij Cyriel.

Voor de individuele date neemt Els Cyriel mee voor een intieme activiteit waar het fijnere handwerk voor nodig is: pottenbakken. En de beroemde scène uit de film ‘Ghost’ mag daar natuurlijk niet bij ontbreken. 

Chloë kiest voor een sportieve date met Cyriel en gaat met hem fietsen. Net als Els, heeft ook zij geen idee waar ze staat. Cyriel was de afgelopen tijd erg gesloten en dat maakt het heel verwarrend voor beide meisjes.