VTM

Het gemis is te groot: Staf Coppens en zijn gezin grijpen drastisch in

door: COS
Staf Coppens tatoeage
Afbeelding bron: VTM

Staf Coppens zien we elke week met zijn gezin in 'Camping Coppens'. Staf, Monique, Beau en Nora wonen intussen al drie jaar in Zweden.

In de aflevering van deze week zagen we hoe Staf Coppens zijn mama Agnes een onvergetelijke 70ste verjaardag schonk. Met z'n tweetjes trokken ze naar Zweeds Lapland. Een portie quality time waarvan Agnes en Staf enorm hebben genoten.

Nadat ze naar Zweden verhuisden, moet Agnes Staf en zijn gezin vaak missen. Dat gemis is natuurlijk ook wederzijds. "Ik mis mama ook verschrikkelijk", zegt Staf in Dag Allemaal. "Daarom zijn we naar een oplossing gaan zoeken: deze zomer is ze drie maanden in Zweden geweest."

In België sprong Staf vaak even binnen bij zijn moeder. Die contacten mist hij. "Maar in totaliteit spenderen mama en ik nu meer tijd samen dan vroeger. Alleen kan je niet snel even op bezoek gaan als je daar plots behoefte aan hebt", merkt Staf op.

Zijn grote angst is dat er iets met Agnes zou gebeuren en hij er niet meteen kan zijn. "Zolang ik hier woon, zal dat een struggle zijn, maar ik zie dat niet als een reden om iets aan de situatie te veranderen."