VTM

Heuglijk 'Blind Getrouwd'-nieuws: Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans verwachten eerste kindje

door: COS
Afbeelding bron: VTM

In het vijfde seizoen van 'Blind Getrouwd' gaven Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans elkaar het ja-woord. Binnenkort vieren ze hun derde huwelijksverjaardag al.

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans hebben nog wat te vieren, want er is een baby'tje op komst. Winnie is al zeventien weken zwanger. Eind september mogen Winnie en Jonah hun eerste kindje verwelkomen.

Winnie en Jonah hebben net erg lange verbouwingen achter de rug. Ze hadden samen beslist om aan kinderen te beginnen, maar dat het zo vlot zou gaan, hadden ze niet verwacht. 

Winnie en Jonah beseffen dat het zwaar zal worden, maar ze kijken er erg naar uit. "We zijn een goed team, dat komt goed", zegt Winnie in Story. "We wilden allebei graag kinderen, dit is een logische volgende stap en een mooie bevestiging dat het goed zit tussen ons."

Tijdens hun verbouwingen bekenden Winnie en Jonah dat de verliefde gevoelens wat waren verdwenen, maar intussen komen die terug. "Het is niet altijd rozengeur en maneschijn, maar wat telt is dat we gelukkig zijn bij elkaar", aldus Winnie uit 'Blind Getrouwd' in het weekblad.