VTM

'Huis Gemaakt'-winnaars Ana en Enis delen groot nieuws

door: LHX
Huis Gemaakt - Ana & Enis.
Afbeelding bron: VTM

In 'Huis Gemaakt' schopten Ana en Enis, alias team Antwerpen, het algauw tot publiekslievelingen. Al hun harde werk was niet voor niets: ze wonnen het programma en daarmee ook hun zelfgerenoveerde huis.

Maandenlang stond het leven van Ana en Enis in het teken van 'Huis Gemaakt', maar begin januari kregen ze de verlossende woorden van de jury: ze wonnen het huis waaraan ze zo hard hadden gewerkt.

Nu, bijna een half jaar verder, delen ze geweldig nieuws. "Wij zijn officieel verhuisd", klinkt het op het Instagramprofiel van Ana. Ze deelt een foto van hun twee jongste kinderen die samen voor het eerst een bad nemen in hun nieuwe stekje.

(Lees verder onder de post.)

Het heeft lang geduurd voor ze effectief verhuisd zijn, maar zo verwonderlijk is dat niet. Voor 'Huis Gemaakt', moesten ze dan wel bepaalde stukken van het huis helemaal afwerken, maar er waren nog een heleboel andere plekjes die gerenoveerd moesten worden.

Daarmee zijn ze de afgelopen maanden druk bezig geweest. Zo kreeg Santi, hun jongste zoontje, zijn eigen afgewerkte slaapkamer, helemaal in het superheldenthema. Aan zijn reactie te zien, is het een schot in de roos!