VTM

Iedereen trekt dezelfde conclusie na laatste aflevering van ‘Boer Coppens’

door: PMN
Boer Coppens
Afbeelding bron: VTM

Maandag was er de laatste aflevering van ‘Boer Coppens’. Het programma kan je bekijken bij VTM. Het kreeg de voorbije weken veel positieve commentaren.

Joris Hessels is theatermaker, radiomaker, televisiemaker en schrijver. Hij was maandag te gast bij Mathias Coppens om een boerderij te runnen.

Samen met Mathias Coppens runt hij voor enkele dagen de boerderij Het Fleckje in Heers. Joris begint wat aarzelend aan zijn eerste werkdag als boer. “Ik heb niet goed geslapen, ik droomde dat ik onder een koe belandde”, klinkt het wanneer hij op het erf aankomt. Gelukkig zijn de meeste dromen bedrog, al loopt het hoeden van de kalfjes inderdaad niet zo vlot… 

Maar veel tijd om te sukkelen is er niet. Meer dan honderd koeien moeten gemolken worden, er staat een bijzondere klus met de alpaca’s op de planning én er staat een koe op het punt te bevallen. Gelukkig is er tussen al dat boeren door ook wat tijd om elkaar beter te leren kennen.

Ook na deze aflevering van ‘Boer Coppens’ regent het reacties. Iedereen is hetzelfde opgevallen. “Het is zo’n mooi en oprecht programma”, lezen we.

“Het was écht weer de moeite om te kijken. Zo moesten er meer programma’s zijn. Een topprogramma!”

“Hopelijk komt er een nieuw seizoen. Jammer dit seizoen maar vier afleveringen telde.”