VTM

Iedereen zegt hetzelfde over Ruth Beeckmans na eerste afleveringen 'Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u'

door: LHX
Ruth Beeckmans
Afbeelding bron: VTM

Op VTM kan je sinds deze week naar 'Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u' kijken. Het is het eerste programma dat Ruth Beeckmans presenteert sinds het overlijden van haar partner Gary in april.

In 'Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u' beleven acht koppels een onvergetelijke emotionele rollercoaster. Telkens vraagt de ene helft van het koppel zijn of haar partner totaal onverwacht ten huwelijk. Ruth Beeckmans zit mee in het complot en zorgt ervoor dat de koppels 24 uur na het aanzoek in het huwelijksbootje stappen op een droombestemming.

Na de dood van Gary is het een bijzondere ervaring voor haar. "Ik weet hoe belangrijk échte liefde is en waarom het zo belangrijk is om die te koesteren", zegt ze. "Ik vond het dan ook een prachtig idee om mijn schouders onder een programma over de pure liefde te zetten."

Na twee afleveringen van het programma zijn de reacties van de kijkers alvast erg enthousiast. Vooral van Ruth Beeckmans zijn ze onder de indruk. "Proficiat Ruth, je doet het weer zo goed", wordt er geschreven op sociale media. "Diep respect voor Ruth."

Een "sterke madam", wordt ze genoemd. "Ik heb bewondering voor jou. Iemand anders gelukkig zien, terwijl jij je verdriet moet verbergen." "Het moet pijnlijk zijn voor haar, maar chapeau hoe ze het doet!"

Download nu de gratis app van Redactie24