VTM

Ingeborg maakt drastische beslissing: “Mensen zullen dat moeilijk begrijpen”

door: LHX
Afbeelding bron: Medialaan

Ingeborg is weer helemaal terug van weggeweest. Zo is ze jurylid in ‘K2 zoekt K3’, passeert ze in het nieuwe seizoen van ‘Het huis’ en zal ze te zien zijn in de winterrevue van Stany Crets.

Na anderhalf jaar waarin Ingeborg haast enkel haar job als psychotherapeute kon beoefenen, was het tijd voor iets anders, vertelt ze in het Nieuwsblad.

Voór dit jaar zei ze bijna altijd ‘nee’ tegen aanbiedingen voor tv-werk, maar nu is ze blij dat ze weer showbizzwerk kan doen. “Ik beloofde mezelf om op alles ‘ja’ te zeggen”, klinkt het. “Ben ik wel even geschrokken door het aantal vragen, zeg.”

Destijds vonden velen het vreemd dat ze uit een succesvolle tv-carrière stapte. “Net zoals ze nu moeilijk zullen begrijpen dat ik mijn goed draaiende therapeutenpraktijk op een lager pitje zet”, zegt ze.

Ze zal vanaf februari immers nog maar twee dagen per week therapiesessies geven. Voor haar is de combinatie van showbizz en het spirituele op dit moment echter ideaal. “Ik word 55 in oktober, op deze leeftijd mag ik dat", vindt ze.