VTM

Isabelle uit 'Blind Getrouwd' heeft nieuws over scheiding met Matthieu

door: LHX
Isabelle Matthieu Blind Getrouwd
Afbeelding bron: VTM

In haar vlog 'VavaCandice' praat Candice Martens deze week met Isabelle, die dit jaar deelnam aan 'Blind Getrouwd'. Ze is er erg eerlijk.

Isabelle werd in 'Blind Getrouwd' gekoppeld aan Matthieu, maar dat was geen groot succes. In het begin hadden ze veel plezier, maar gevoelens kwamen er niet.

Op papier zijn Isabelle en Matthieu nog steeds getrouwd, maar daar komt binnenkort verandering in. "We zijn vorige week de scheiding gaan tekenen", vertelt ze aan Candice Martens.

"Dat moet nu allemaal in gang gezet worden. Naar de rechtbank en zo", legt ze uit. Gelukkig ging het wel snel. "Het duurde op zich maar tien minuten bij de notaris. De akte voorlezen, tekenen, en hup, naar buiten."

Ze schrok ervan dat het haar toch wel iets deed. "Ik wist niet dat ik daar waarde aan ging hechten, omdat we elkaar niet superveel horen."

"We hadden beslist om samen te gaan tekenen, en op de heenweg was ik heel luid aan het meezingen.  Maar op de terugweg was het toch van: oké...", zegt ze met een sip gezicht.

Een nieuwe liefde heeft Isabelle voorlopig nog niet gevonden, vertelt ze ook aan Candice. Voorlopig is er nog geen andere man in haar leven. Nu het seizoen van 'Blind Getrouwd' volledig achter de rug is, is het misschien wel tijd voor een nieuw hoofdstuk?