VTM

Jens Dendoncker doet bijzonder straffe onthulling over zijn privéleven in 'Even Goeie Vrienden'

door: STG
Jens Dendoncker Julie Van den Steen
Afbeelding bron: VTM

Sinds deze week kunnen we kijken naar de nieuwe late-night quiz 'Even Goeie Vrienden'. Vier weken lang, vier avonden per week, nemen negen verrassende BV-duo’s het tegen elkaar op.

In 'Even Goeie Vrienden' brengen Julie Van den Steen en Jens Dendoncker elke week drie duo’s van bekende Vlamingen samen die elkaar niet kennen, maar waarvan ze denken dat die elkaar perfect gaan aanvullen.

Ook Julie en Jens weten elkaar perfect aan te vullen tijdens de quiz. Ook achter de schermen zijn ze intussen goed bevriend met elkaar. Af en toe spreken ze ook privé met elkaar af. Jens verklapte in het programma dan ook een groot geheim.

Wanneer hij polst naar de favoriete outfit om te poetsen van de kandidaten doet hij een opvallende onthulling. “Ik kuis het liefst van al in mijn boxershort. Voor dat ik ga kuisen steek ik mijn boel in de wasmachine, dan is dat al geregeld. Dan kuis ik in mijn halve blote en als ik gedaan heb met kuisen, pak ik een douche”, aldus Jens. “Dan heb ik het gevoel dat alles proper is”,  zegt Jens.