VTM

Jens Dendoncker haalt uit naar Laura Tesoro: “Ja, lach maar met den dikken”

door: ASX
Jens Dendoncker
Afbeelding bron: VTM

Op VTM loopt sinds begin september het negende seizoen van ‘Beste Kijkers’, gepresenteerd door Nathalie Meskens. In de vijfde aflevering namen Sam Gooris, Laura Tesoro en Jens Dendoncker het tegen elkaar op. Dat leverde hilarische beelden op.

Vooral tijdens de finaleronde van het spelprogramma ging het er heftig aan toe. Laura Tesoro en Jens Dendoncker namen het tegen elkaar op, al streden de twee niet bepaald met gelijke wapens.

Jens had doorheen de hele aflevering slechts één punt gescoord, wat volgens presentatrice Nathalie Meskens zowat de slechtste score ooit moet geweest zijn. In de eindronde was het dus bijna onmogelijk om tegenstander Laura Tesoro alsnog te verslaan.

Tot overmaat van ramp kreeg de comedian nauwelijks de kans om te antwoorden. De luttele vragen die hij dan toch voorgeschoteld kreeg waren dan ook nog eens de moeilijkste, waardoor Laura Tesoro niet meer bijkwam van het lachen.

“Dat is plezant he, lachen met den dikken”, reageerde Jens sarcastisch, tot groot jolijt van het publiek, Nathalie Meskens en Laura Tesoro. Uiteraard zag de comedian er zelf ook de humor van in. De hilarische aflevering is integraal terug te bekijken via VTM Go.