VTM

Joren Dumont enorm geschrokken van wat hij in de brievenbus krijgt: "Wist niet of ik moest lachen of wenen"

door: LHX
Joren uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Zijn huwelijk met Lien Opdebeeck bleef niet duren in 'Blind Getrouwd', maar dat betekent niet dat er geen vrouwelijke interesse is in Joren Dumont. Integendeel, zo blijkt nu het programma voorbij is.

Dagelijks krijgt Joren Dumont nieuwe berichtjes in zijn mapje 'berichtverzoeken', maar hij is naar eigen zeggen nog niet klaar voor iets nieuws na 'Blind Getrouwd'. Ook moet hij toegeven dat hij de boot nog wat afhoudt om Lien Opdebeeck niet te kwetsen. 

Bij de liefdesverzoeken die hij krijgt, zitten er af en toe wel héél bizarre. Zo zat er een aantal weken geleden een liefdesbrief in zijn brievenbus van een oudere dame.

"Onderaan stond: 'PS: in bijlage vind je 'n zakje met wat schaamhaar van mij, krijg ik er nu eentje terug van jou?'", vertelt hij in Dag Allemaal. "Ik wist niet of ik moest lachen of wenen, ik moest in de zetel gaan zitten om te bekomen", klinkt het.

Hij voegt er wel aan toe dat dat soort situaties uitzonderingen zijn. De meeste berichtjes die hij krijgt zijn geen liefdesverzoeken, maar gaan onder andere over zijn roze karaokemicrofoon.

Download nu de gratis app van Redactie24