VTM

Joren uit ‘Blind Getrouwd’ doet opvallende vaststelling na eerste nacht op reis

door: ASX
Blind Getrouwd S07E04
Afbeelding bron: VTM

In de vierde aflevering van het razendpopulaire VTM-programma ‘Blind Getrouwd’ vertrekken de vier koppels samen op huwelijksreis naar Bodrum in Turkije. Daar botsen sommige van de kandidaten al meteen op de eerste verschillen met hun partner.

Vooral tussen Joren Dumont en Lien Opdebeeck blijkt het nog wat stroef te verlopen. Eén van de belangrijkste redenen is het eerder drukke karakter van Joren.

“Gij zijt wel al heel actief ’s morgens”, slingert Lien haar kersverse echtgenoot naar het hoofd bij het ontwaken. “Joren is direct klaar om de dag te beginnen. Dat is meteen babbelen en vragen wat we gaan doen. Daar zit nog wel een verschilleke”, vertelt Lien openhartig.

Ook Joren trekt dezelfde conclusie na de eerste nacht in Bodrum. “Dan kijkt ge ’s morgens naast u … en dan zie je toch wel een verschil”, klinkt het rechtuit. “Ik ben een gigantische ochtendmens, ik weet dat.”

Een probleem hoeft dit volgens Joren echter niet te zijn. “Dat is allemaal oké, dat is elkaar aftoetsen, he”, luidt het hoopvol.