VTM

Joren uit 'Blind Getrouwd' zwaar teleurgesteld door wat hij ziet bij Lien: "Gaat er echt over"

door: LHX
Blind Getrouwd Joren en Lien
Afbeelding bron: VTM

Maandag konden de kijkers van 'Blind Getrouwd' zien hoe Joren Dumont en Lien Opdebeeck ervoor kozen om uit elkaar te gaan. Toch zijn ze nog steeds goede vrienden.

Joren Dumont en Lien Opdebeeck hadden een bijzonder hobbelig parcours in 'Blind Getrouwd'. Dat het tussen hen maar niet wilde lukken, kwam voor een groot deel omdat Lien geen klik voelde. Ze legde zichzelf zoveel druk op dat ze helemaal blokkeerde en rond zich een gigantische muur optrok.

Dat uitte zich regelmatig in botte opmerkingen. Totdat zij en Joren eens een goed gesprek hadden, was ze erg kortaf tegen hem. Het is iets waarop heel veel kritiek kwam van de kijkers. 

Die kritiek heeft haar erg hard geraakt. In een gesprek met Het Laatste Nieuws geeft ze toe dat ze er best wel wat tranen voor heeft gelaten. Ook Joren vond het vreselijk om te zien,

"Ik heb ook dingen zien passeren waarvan ik dacht: 'Komaan jongens, dit gaat er echt over.'", zegt hij. "Mensen schrijven maar wat, maar weten niet dat je de omgeving ook echt kwetst. Dat wens je niemand toe."

Download nu de gratis app van Redactie24