VTM

Julie Van den Steen doet pijnlijke onthulling over haar 'The Masked Singer'-collega's: Dit deden ze na haar getuigenis over zwangerschapsverlies

door: LHX
The Masked Singer
Afbeelding bron: VTM

In november deed Julie Van den Steen een erg persoonlijke en kwetsbare getuigenis. Ze vertelde dat ze in augustus haar ongeboren kindje was verloren.

Het verhaal van Julie Van den Steen maakte massaal veel reacties los. Dat is geen wonder, want maar liefst 1 op de 6 koppels krijgt te maken met zwangerschapsverlies.

"Ik kreeg langs alle kanten reacties, op Instagram, via Messenger, Whatsappberichten... Ik kreeg zelfs mails en brieven van mensen bij mij in de straat. Elk berichtje deed mij zoveel deugd", vertelt ze in haar nieuwe podcast 'Ik ben 1 op 6'.

Hoewel ze meer dan duizend berichten kreeg, merkte ze dat mensen het moeilijk vonden om er écht met haar over te praten. Zo ook haar collega's bij VTM, zo blijkt. "Toen ik de ochtend nadien aankwam bij 'The Masked Singer', sprak niemand mij erover aan", zegt ze.

Toen ze in de make-upstoel zat, was er uiteindelijk toch één iemand die erover begon: Tine Embrechts. Zij maakte achttien jaar geleden hetzelfde mee en stak Julie een hart onder de riem.