VTM

Julie Van den Steen, Karen Damen en Jens Dendoncker krijgen hulp van deze 3 bekende speurders in ‘The Masked Singer’: “Wil Karen van de troon stoten”

door: WVDS
Kevin Janssens Julie Van den Steen Ruth Beeckmans Karen Damen Andy Peelman Jens Dendoncker The Masked Singer-Speurders_001 (1).jpg
Afbeelding bron: VTM

VTM stelde dinsdag het speurdersteam van ‘The Masked Singer’ voor. Kevin Janssens, Ruth Beeckmans en Andy Peelman gaan mee op zoek naar de bekende personen die verborgen zitten in de pakken zitten.

Julie Van den Steen, Karen Damen en Jens Dendoncker krijgen versterking van 3 absolute experten. “Super interessant om dit seizoen eens van de andere kant dit geweldige programma mee te kunnen maken. En ook veel makkelijker om te ademen zo aan die speurdersdesk”, lacht Ruth Beeckmans. “

“Het was bijzonder om te horen hoe goed er gezongen werd, zeker als je uit ervaring weet hoe moeilijk dat is in zo een zuurstofloos masker. Ik ben een paar keer heel erg verrast door wie er achter het masker tevoorschijn kwam.”

“Het wordt een topseizoen en uiteraard wil ik Karen van de troon stoten als topspeurder”, grapt Ruth heel strijdvaardig.