VTM

Julie Van den Steen wil het niet horen: “Hou toch op! Ik kom net kijken”

door: COS
Afbeelding bron: VTM

Julie Van den Steen stopte in mei 2019 met radio maken. Ze maakte de overstap naar VTM en verscheen in programma’s als ‘Een Echte Job’ en ‘The Masked Singer’.

“Voor mij is dit geen doorbraak maar een begin”, vertelt Julie in Het Laatste Nieuws. “‘De nieuwe leading lady van VTM’, heb ik al ergens gelezen: hou toch op, ik kom net kijken.”

De laatste opnamedag van ‘ The Masked Singer’ dateert al van juli, maar Julie mist het programma en de ploeg erachter nog steeds. “Dat komt uiteraard door wat er nadien gebeurde: de tweede golf, iedereen terug in zijn kot.”

Spuitje positiviteit

Maar er is volgens Julie meer aan de hand. “Want ik ben niet alleen: zelfs mijn oma, een gepensioneerde juf die altijd heel kritisch is voor VTM, zei me deze week nog dat ze het programma mist.”

Het programma bracht volgens Julie jong en oud samen. “Een vaccin was er nog niet, maar wij gaven mensen elke week een spuitje positiviteit. Zonder te hoog van de toren te willen blazen: het heeft wel wat mensen door de lockdown geholpen”, aldus Julie.