VTM

Kandidaat uit 'Bestemming X' uit zijn ongenoegen: "Niet wat ik verwacht!"

door: STG
Bestemming X
Afbeelding bron: VTM

Op dit moment kunnen we elke maandagavond kijken naar 'Bestemming X'. Het avontuurlijke programma weet week na week de kijkers te verbazen.

Maandagavond staat er traditioneel heel wat mysterie op het programma bij VTM. De kandidaten trekken rond in Europa, en moeten proberen de exacte locatie waar ze zich bevinden te achterhalen.

Eén van de meest opvallende deelnemers is Briek. Hij vertelt over zijn avontuur in Het Laatste Nieuws. Het was zijn vriendin die de aanleiding was om deel te nemen. 

“Drie jaar geleden stuurde een vriendin me een link door naar de VTM-website”, zegt Briek. “’Dit is echt iets voor jou’, schreef ze erbij. De zender zocht deelnemers voor een nieuw avontuurlijk programma, en hoewel de omschrijving nogal vaag klonk, was ik meteen verkocht. Ik hou van formats als ‘De mol’ en ‘Expeditie Robinson’", klinkt het.

Al is 'Bestemming X' niet helemaal wat hij ervan verwacht had. "Dat ik in zo’n rollercoaster terecht zou komen, had ik echter nooit verwacht. Pas op de eerste dag van onze trip ontdekten we wat we moesten doen en in welk spel we waren terechtgekomen. Waanzin!”