VTM

Kelly Pfaff heeft belangrijke boodschap voor haar kinderen Shania en Kenji

door: LHX
Kelly_Pfaff_-_Shania_Gooris_-_Kenji_Gooris.jpg
Afbeelding bron: Instagram

Shania Gooris en Kenji Gooris, de twee kinderen van Kelly Pfaff en Sam Gooris, waren al van kleinsaf aan op televisie te zien. Nu ze volwassen zijn, is dat veel minder het geval.

Vroeger waren het Kelly Pfaff en Sam Gooris die beslisten of Shania en Kenji op televisie zouden komen. Op een bepaald moment hebben ze besloten om ermee te stoppen, om hen te beschermen.

Nu Shania en Kenji oud genoeg zijn, laten ze de keuze aan hen. Ze blijken echter niet zo geïnteresseerd te zijn. "Op 90-95 procent zeggen ze nee, omdat ze zeer gefocust zijn op hun studie", zegt Kelly op Studio Brussel. 

Daar is ze eigenlijk wel blij mee. "Ik vind dat zeer belangrijk. Ik zeg ook altijd tegen mijn kinderen: je schoonheid zal vergaan, maar je verstand kunnen ze niet afpakken. Dus voed dat brein en ga verstandig om met zulke dingen, denk goed na voor je zoiets doet."

"Dus ze zijn nu vooral gericht bezig met hun studie en wat ze buiten de job van hun ouders kunnen doen. Want het is hun leven: zij moeten ontdekken wie ze zijn", vindt Kelly.