VTM

Kelly Pfaff neemt echtgenoot Sam Gooris goed beet: Sam heeft onverwachte reactie

door: COS
Sam Gooris en Kelly Pfaff
Afbeelding bron: VTM

De familie Gooris heeft na de roadtrip doorheen Europa de smaak te pakken. Vanaf dinsdag 10 januari zien we bij VTM 2 'Expeditie Gooris in Amerika'.

Op vakantie in de Verenigde Staten toont Sam Gooris iets opvallends op zijn gsm. Wanneer hij die wil opladen, klinkt het:  "Ik hou ervan al je hem erin steekt, Sam." "Goed, hè? Kelly heeft dat erop gezet", lacht Sam.

"Ik had dat eens als grap gedaan. Ik had dat gezien op TikTok. Dus ik dacht: 'Ik ga dat eens doen bij de Sam.' Als die dan 's avonds na zijn optreden naast mij komt liggen en hij steekt zijn gsm in. Ik lag al in een deuk vooraleer hij dat nog maar had kunnen doen."

Sams reactie was wel een beetje anders dan Kelly had gedacht. "Ik gooi dat daar niet meer af", benadrukt Sam. "Dus telkens als ik mijn gsm ergens ga opladen, zegt dat dat. Top, hè?"

Fans van 'Expeditie Gooris' kijken na de preview alvast uit naar het nieuwe seizoen. "Zal weer leuk worden", klinkt het. "Eindelijk nog eens lachen op tv." En: "Zalig! Nog zo'n toffe familie!"