VTM

Kelly Pfaff oogst veel bewondering met prachtige familiefoto's

door: LHX
Kelly Pfaff
Afbeelding bron: Photonews

Net als veel andere BV's deelt Kelly Pfaff haar kerstwensen met haar fans op sociale media. Dat doet ze met een reeks bijzondere foto's.

"Merry Christmas", schrijft Kelly Pfaff op Instagram. Haar boodschap gaat vergezeld van een reeks mooie familiefoto's.

Op de eerste ervan poseert ze samen met Sam Gooris en hun kinderen Shania en Kenji voor de kerstboom. De rest van de beelden zijn selfies met haar ouders en haar schoonouders.

De foto's oogsten heel wat bewondering. "Wauw", klinkt het in de reacties. "Mooie familie."

Ook wensen haar volgers Kelly en haar gezin massaal fijne feestdagen. "Fijne kerst voor jullie en de ganse familie", wordt er geschreven. "Zalig kerstfeest, lieve familie." "Ik wens jullie mooie vooruitzichten en een hoopvol nieuw jaar met vreugde en heel veel liefde."

Voor de familie Pfaff is 2023 geen gemakkelijk jaar geweest. In mei kreeg Carmen Pfaff een hersenbloeding in het vliegtuig, en amper drie maanden later werd ze thuis overvallen door drie mannen. 

Toch waren er ook mooie momenten waar ze met trots op kunnen terugblikken. Zo startte Shania Gooris een podcast over boeken, werd Jean-Marie Pfaff 70 jaar en ging het hele gezin van Kelly en Sam op reis naar de Verenigde Staten.