VTM

Kevin uit 'Boer Zkt Vrouw' komt tot besef: "Dan was ik voor haar gegaan"

door: STG
Kevin en Jana in 'Boer zkt Vrouw'
Afbeelding bron: VTM

Zondagavond kunnen we voor de laatste keer naar 'Boer Zkt Vrouw' kijken. Dan krijgen we te zien hoe het echt zit zes maanden na de opnames.

Dina Tersago kondigde het nieuwe seizoen van 'Boer Zkt Vrouw' aan als het heftigste ooit. En dat gebeurde ook. Het is het meestbesproken seizoen uit de geschiedenis van de reeks.

Zo was er het verhaal van Kevin die uiteindelijk koos voor Jana om op romantische trip te vertrekken. "Ik meen oprecht dat hij de verkeerde keuze heeft gemaakt", zei Heidi nadien. “Ik hoopte dat hij voor Elke zou kiezen, zij stelde zich écht open", klonk het eerder.

Uit de aflevering van vorige week bleek al snel dat het niet van een leien dakje liep tussen de twee. Heel wat volgers zijn het er dan ook over eens dat hij beter met zijn hoofd had gekozen. In TV Familie verklapt hij voor wie hij dan zou gekozen hebben.

"Dan was ik voor Elke gegaan", zegt Kevin in TV Familie. "Zij was ook de favoriete van mijn moeder. Maar uiteindelijk moest ik de finale keuze maken. Ik, en niemand anders", besluit hij.