VTM

Kijkers van 'Boer Zkt. Vrouw' unaniem: 'Dit zal Kim aan Dina Tersago vertellen'

door: COS
Kim met Ginny en Emi in 'Boer Zkt. Vrouw'
Afbeelding bron: VTM

Op zondag 8 mei moesten er in 'Boer Zkt. Vrouw' lastige keuzes gemaakt worden. De boeren en boerin moesten kiezen met wie ze op romantische trip zouden vertrekken.

Bij Kim bestond er op het keuzemoment nog weinig twijfel. Toekomstgericht vond de aardappelboer Ginny het beste bij hem en op zijn boerderij passen. Toch was het moeilijk om afscheid te nemen van Emi.

Kim barstte in tranen uit. "Nu overheerst het gevoel van verdriet, omdat ik afscheid moet nemen van haar", vertelde Kim. "Maar dat zal wel voorbijgaan..." Of toch niet? In de preview voor volgende week belt Kim naar Dina Tersago.

"Er is iets gebeurd op de romantische trip en ik wil dat met jou bespreken", klinkt het onheilspellend bij Kim. Kijkers denken te weten wat er aan de hand is: hij zal zeggen dat hij de verkeerde keuze heeft gemaakt. "Ik denk dat hij zich niet over Emi kan zetten", reageert een kijker op Facebook.

"Waarschijnlijk zal hij toch van gedachte veranderen en voor Emi kiezen. Hij zal haar niet kunnen vergeten, hij was smoorverliefd op haar", merkt een kijker op. "Volgende zondag staat Emi weer bij hem. Ze zijn zo verliefd op elkaar en dan laat hij haar nog vertrekken. Hoe dom kan je zijn?"