VTM

Kijkers van ‘Familie’ spugen hun gal over dit personage: “Zo irritant geworden, mag eruit!”

door: ASX
Afbeelding bron: Medialaan

In ‘Familie’ lopen de spanningen tegenwoordig hoog op. Personages Rudi (Werner De Smedt) en Zjef (Jan Van den Bosch) wonen onder één dak met Mieke (Caroline Maes) en Niko (Jo Hens), maar dat verloopt niet van een leien dakje. Tot grote ergernis van vooral … de kijkers!

Het kwam deze week tot een hoogoplopende ruzie tussen de twee koppels. Wekenlange ergernissen werden eindelijk uitgesproken en verwijten werden elkaar naar het hoofd geslingerd. Ook onder de fans lijken er twee kampen te ontstaan en het is heel duidelijk wie in deze strijd aan het kortste eind trekt.

Vooral Zjef, het personage vertolkt door Jan Van den Bosch, krijgt het hard te verduren op social media. “Ik krijg het van Zjef zijn gedrag, hij is zo irritant geworden”, reageert iemand. Een andere fan treedt deze mening bij en gaat nog een stap verder: “Zjef mag vertrekken, zijn verhaal is uit. Het wordt tijd dat Rudi een toffe positieve gast tegenkomt, want die drama queen is irritant!”

Andere kijkers ergeren zich niet zozeer aan het personage, maar hekelen vooral de complete verhaallijn. “Is dit echt een stuk uit Familie of gewoon voor te lachen? Trekt weer op niks meer” en “Is dit zeker dat het geen kinderprogramma is?” klinkt het ongemeen hard.