VTM

Kijkers van ‘Familie’ zijn er helemaal klaar mee: “Ik kots van dat mens!”

door: ASX
Familie
Afbeelding bron: VTM

In ‘Familie’ laaien de emoties terug hoog op. Dit keer komt de relatie van Raven (Aaron Blommaert) en Louise (Charlotte Sieben) zwaar onder druk te staan sinds de komst van Aurélie (Ninalotte Roose).

Trouwe kijkers hebben al langer in de gaten dat het verhaal van de gestalkte Aurélie met ogen en haken aan elkaar hangt. “Vertrouwde die Aurélie al van in het begin niet. Ze verbergt iets”, reageert een fan op Facebook. “Vuile valse tik is die Aurélie”, vult iemand anders aan.

Veel kijkers vermoeden dat Aurélie een oogje heeft op Louise en haar voor zich probeert te winnen. “Wat een vals meisje, wil Raven en Louise uit elkaar drijven. Hopelijk ziet Louise het op tijd!”, klinkt het onder meer.

Dat Louise en Raven Vlaanderens populairste soapkoppel zijn, blijkt uit de vele reacties op de verhaallijn. Heel wat kijkers hopen dan ook dat het personage van Aurélie snel weer verdwijnt. “Wat een gezever, die Aurélie moet er uit… Ze maakt alles kapot van Raven en Louise”, reageert iemand.

“Ik kots van dat mens”, luidt het iets minder genuanceerd. Andere kijkers reageren met een kwinkslag: “Raven zal het komende week wel oplossen in zijn tovenaarskostuum!”, klinkt het met een knipoog naar ‘The Masked Singer’.