VTM

Kijkers van ‘Familie’ zijn op hun hoede: “Er klopt iets niet”

door: ASX
Familie
Afbeelding bron: VTM

Familie’ verwelkomde vorige week een nieuw gezicht. Actrice Ninalotte Roose, eerder te zien in de fictiereeks ‘2DEZIT’, vertolkt de rol van Aurélie.

Dat personage blijkt op de vlucht te zijn voor haar ex, die losse handjes heeft. Aurélie zoekt en vindt toevlucht bij Louise (Charlotte Sieben). Louise trekt zich het lot van haar nieuwe vriendin erg hard aan en wijkt nauwelijks nog van haar zijde.

Trouwe fans van ‘Familie’ vrezen echter dat Aurélie iets in haar schild voert. “Die Aurélie is niet wie ze zegt, ik denk dat Louise daar nog problemen mee zal krijgen”, reageert een kijker van Vlaanderens langstlopende soap.

“Die blauwe plekken zal ze zich zelf hebben aangedaan, ik denk dat haar verhaal van die ex verzonnen is”, vult iemand anders aan. “Er klopt iets niet. Ik vertrouw Aurélie niet zo… er is iets aan dat kind waardoor ik haar serieus wantrouw”, is ook een veelgehoorde bekommernis.

Of er daadwerkelijk iets meer aan de hand is ontdekken we ongetwijfeld binnenkort. ‘Familie’ is elke werkdag te zien op VTM, rond 20h00.