VTM

Kim Van Oncen is 100% zeker: 'Hij is Leeuw in 'The Masked Singer', deze 12 tips kloppen'

door: LHX
kim van oncen
Afbeelding bron: Photonews

Sinds januari is actrice Kim Van Oncen elke ochtend in 'Goeiemorgen morgen!' te horen op Radio2. Ze presenteert het programma samen met Peter Van de Veire.

Ook Kim Van Oncen volgt 'The Masked Singer' op de voet. Tijdens 'Goeiemorgen morgen!' komt ze wel met een héél opvallende theorie. "Ik ga het eruit gooien. Peter is Leeuw uit 'The Masked Singer'."

Niet alleen de stem doet haar aan die van Peter Van de Veire denken, ook heeft ze een lijstje van maar liefst twaalf tips die volgens haar naar haar medepresentator verwijzen. Daarvan doet ze er enkele uit de doeken.

"Surprise, ik ben Leeuwtje. Mijn klapdeurtje staat altijd open", wordt er onder meer gezegd in het filmpje met tips. Volgens Kim gebruikt Peter ook veel verkleinwoorden. "Wel enkel betreden met propere poten", klinkt het ook. "Wij weten allemaal dat jij echt een opruim- en poetsfreak bent", aldus Kim.

"Spits jullie oren maar", wordt er vervolgens gezegd. 'Oren' zou kunnen verwijzen naar het feit dat Peter radio maakt. 'Spits' is bovendien de naam van een Radio2-programma.

"Ik ben klaar om mijn tanden in dit avontuur te zetten", zegt Leeuw ook. Opvallend, want samen met Kim is Peter net een nieuw avontuur begonnen. Ook laat Leeuw het woord 'boys' vallen. "Peter zegt elke dag minstens vijftien keer 'boys'."

"Vandaag hier in de show heb je ook een tip gegeven", zegt Kim. Toen Peter een winnaar van een wedstrijd opbelde, zei hij immers: "Als je opneemt, brul het maar uit." Peter zelf lijkt niet heel hard onder de indruk te zijn. "Ja, wie weet...", luidt zijn antwoord op Kims speculaties.

Download nu de gratis app van Redactie24