VTM

Klaasje Meijer in de clinch met Aagje Vanwalleghem in 'De Verraders': "Of het weer bijgelegd is?"

door: COS
Klaasje Meijer in 'De Verraders'
Afbeelding bron: VTM

Het tweede seizoen van 'De Verraders' is nu écht begonnen. Zondag namen de bondgenoten en verraders afscheid van Andy Peelman.

In de eerste aflevering van 'De Verraders' duidde Staf Coppens de drie verraders aan: Klaasje Meijer, Bart Appeltans en Walter De Donder. Zij blijven bij de meeste bondgenoten voorlopig nog onder de radar.

In het eerste seizoen liepen de spanningen hoog op. Dat is ook dit seizoen onvermijdelijk. Of de spanningen ook deze keer na de opnames voelbaar blijven, lijkt niet het geval.

"Ik denk dat ik mag zeggen dat ik met iedereen weer op goede voet sta", vertelt Klaasje in Dag Allemaal. Zelfs met Aagje Vanwalleghem, aan wie Klaasje in een promofilmpje haar excuses aanbood.

"We hebben in het echte leven nu honderd procent goed contact, dat kan ik je verzekeren", benadrukt Klaasje. "Inhoudelijk mag ik niets zeggen over wat daar precies gebeurd is, maar het is intussen allemaal bijgelegd."

"Let wel, ik heb zelf de andere afleveringen nog niet gezien, dus ik heb geen idee wat iedereen over elkaar zegt in de tussenstukjes. Ook niet wat ze over mij zeggen", besluit Klaasje Meijer