VTM

Klaasje Meijer maakt zich zorgen om deelname aan 'De Verraders': "Wat zal hij wel niet denken?"

door: COS
Klaasje Meijer in 'De Verraders'
Afbeelding bron: VTM

Er komt een nieuw seizoen van 'De Verraders' aan. In het najaar laten 20 bekende Vlamingen zich van een andere kant zien in een spel vol verraad en misleiding.

VTM liet woensdag alvast de eerste negen namen van het nieuwe seizoen op ons los. Burgemeester Walter De Donder, actrice Martine Jonckheere, tv-gezichten Nora Gharib en Andy Peelman, ex-turnster Aagje Vanwalleghem, influencer Elodie Gabias, ex-atleet Hans Van Alphen, en politicoloog Hendrik Vos zijn van de partij.

Er doet ook een bekende Nederlandse mee aan het programma. Niemand minder dan ex-K3'tje Klaasje Meijer waagt zich aan het spel. "Ik heb al meteen gelogen op de eerste dag, vreselijk", vertelt de actrice en zangeres. "Voor mij is dat een grens in het leven."

"Ik hou ervan als mensen rechtdoorzee zijn. Dat is iets dat ik van thuis heel erg heb meegekregen. Mijn vader is dominee en zei zelfs: 'Het is niet echt een ethisch verantwoord spel hè?'. Wat zal hij wel niet denken als hij gaat kijken?", bedenkt een bezorgde Klaasje zich.

Voor Klaasje was 'De Verraders' wel een fijn weerzien met enkele gezichten. Zo kent ze Walter natuurlijk als ex-Studio 100-collega 'Kabouter Plop'. Nora Gharib kent ze dan weer heel goed van 'K3 zoekt K3'. Ook Aagje Vanwalleghem kent ze van het programma. De ex-turnster werkte destijds achter de schermen van 'K3 zoekt K3' en begeleidde de kandidaten.