VTM

Klaasje Meijer na 'The Masked Singer'-ontmaskering: 'Of Hanne en Marthe ervan wisten?'

door: COS
Klaasje Meijer in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Net voor de finale moesten we in 'The Masked Singer' afscheid nemen van Schorpioen. Niemand minder dan voormalig K3'tje Klaasje Meijer verscheen vanonder het masker.

Klaasje Meijer deed haar best om haar Nederlandse tongval zo goed mogelijk te verstoppen, maar haar herkenbare stem verraadde haar bij veel kijkers en fans. Toch is ze dankbaar voor de onvergetelijke ervaring en dat ze zo ver geraakt is.

Zenuwslopend was het wel voor het voormalige K3'tje. De opnames voor 'The Masked Singer' vielen namelijk pal in Klaasjes afscheidsjaar bij K3. En dat maakte de geheimhouding er niet makkelijker op. Dat vertelt Klaasje in 'Behind The Mask' op VTM GO.

"Met K3 heb je een gedeelde agenda. Dus ik heb echt moeten liegen door te zeggen dat ik een serie in Nederland aan het opnemen was. Dat is sowieso gelukt, maar het was heel moeilijk omdat ik de meiden nog iedere week zag en er niets over mocht vertellen."

Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn wisten dus van niets. Zij hadden het bovendien erg druk met opnames van 'K2 zoekt K3' en hadden natuurlijk weinig tijd om zich vragen te stellen over Klaasjes mysterieuze plannen.

Download nu de gratis app van Redactie24 en mis niets over 'The Masked Singer'