VTM

Klaasje Meijer wil zich na 'The Masked Singer' excuseren bij Niels Destadsbader

door: COS
Klaasje Meijer in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Miss Poes, Konijn en Ridder zingen volgende week in de finale van 'The Masked Singer'. Dat betekende wel dat we afscheid moesten nemen van Schorpioen, oftewel Klaasje Meijer.

Klaasje Meijer heeft enorm genoten van haar tijd bij 'The Masked Singer'. "Wat een fantastische uitdaging! Een bloedheet pak, een warme studio, maar vooral een héél warm welkom van de productie en redactie", schrijft de voormalige K3-zangeres op Instagram.

"Vanaf moment 1 was dit een geweldige reis. Wat een geweldig team bij VTM! Dat team wil ze dan ook bedanken. Ook Niels Destadsbader wil ze bedanken. "Bedankt voor je heeeerlijke flauwe moppen tijdens de presentaties altijd. En nog sorry voor ons telefoongesprek", zegt ze.

Niels reageerde na de ontmaskering verontwaardigd. Anderhalve maand eerder had hij namelijk nog een halfuur met Klaasje aan de telefoon gehangen. Hij vroeg haar of ze met projecten bezig was op het moment. Ze ontkende, maar dat was natuurlijk gelogen.

Ook aan haar omgeving is ze excuses verschuldigd. "Familie, vrienden en collega’s: sorry dat ik niet altijd de héle waarheid heb kunnen vertellen tijdens mijn deelname aan dit programma. Ik heb toch flink wat smoesjes verzonnen. Dikke kus en nu al zin in de finale!"