VTM

Konijn heeft sluw plannetje voor finale van 'The Masked Singer': "Tijd voor een laatste charme-offensief"

door: LHX
Konijn in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Het is zover: vrijdag is het tijd voor de finale van 'The Masked Singer'. De drie figuren die het tegen elkaar opnemen zijn Miss Poes, Ridder en Konijn.

De favoriet van de meeste kijkers is Miss Poes, dus zij maakt zeker een grote kans om 'The Masked Singer' te winnen. Daarom haalt Konijn nog eens alles uit de kast, zo blijkt uit een filmpje van VTM.

"Tijd voor een laatste charme-offensief", zegt hij. Wie hij juist wil charmeren? Dat is naar alle waarschijnlijkheid speurder Ruth Beeckmans, die al wekenlang een boontje voor hem heeft. Voor haar schrijft hij een brief met een gedicht.

"Jouw blauwe ogen doen me verlangen / Naar het moment dat we samen kunnen hangen /Kan je mijn geheimpje bewaren? / Er zit een gevoelige man onder deze snorharen / In de finale staan is een mooie bonus! / Maar eerlijk?? Ik hoop vooral op een... KUS", luidt dat.

De brief legt hij, samen met een handvol hartjes, op de speurderstafel. Ook knoopt hij enkele hartvormige ballonnen vast aan de stoel. Daar zal Ruth ongetwijfeld mee in de wolken zijn!