VTM

Kristof uit 'Boer Zkt Vrouw' blijft niet bij de pakken zitten na exit en stelt zijn nieuwe vriendin voor

door: STG
Boer zkt vrouw BzV-Cathy.jpg
Afbeelding bron: VTM

Het is over en uit voor Kristof en Dries in 'Boer Zkt Vrouw'. Een keuze waar niet alleen de kijkers van schrokken, maar ook Kristof zelf

Kristof werd gisterenavond naar huis gestuurd in 'Boer Zkt Vrouw'. In Dag Allemaal laat hij weten hoe het nu met hem gaat en stelt ons voor aan zijn nieuwe liefde.

Na de opnames van 'Boer Zkt Vrouw' had Kristof nog wel contact met Cathy. "Ze heeft wel eens een bericht gestuurd voor een reünie. Ik zie dat wel zitten, maar ik sta er nu ook niet voor te springen," klinkt het.

Al heeft het avontuur ook veel goeds met zich meegebracht. "Ik heb intussen een nieuwe vriendin," zegt Kristof. "Lynn en ik waren elkaar al eens tegengekomen vóór de opnamen van 'Boer Zkt Vrouw', maar ik heb haar toen verteld over mijn deelname."

"Een maand nadat Cathy mij naar huis stuurde, nam Lynn contact op. We zijn gaan eten en het klikte. Ik had wel wat twijfels en was bang, omdat ze vrij ver woont en ik slechte ervaringen heb gehad," zegt Kristof.

"Maar intussen hebben Lynn en ik een superfijne relatie. Het klikt ook met haar ouders en haar dochter van vijf. En ze wil net als ik graag nog een kindje," besluit hij.