VTM

Kürt Rogiers heeft wat op te biechten: "Hoop dat mijn dochter niet mee luistert"

door: LHX
Kürt Rogiers
Afbeelding bron: VTM

Op televisie lijkt Kürt Rogiers misschien een brave man die zijn limieten goed kent, maar in het echte leven heeft hij ook een ander kantje. Dat vertelt hij tijdens een interview op Qmusic.

"Het is een bijzondere nieuwjaar dit jaar, want mijn oudste dochter is 17 en ze gaat voor het eerst uit", vertelt Kürt Rogiers. Tot twaalf uur zal ze met het gezin vieren, daarna gaat ze naar de 'Stuikfuif' in Grembergen.

Wanneer Kürt vervolgens gevraagd wordt of hij een goede tip heeft tegen katers, is zijn antwoord wel héél verrassend. "Meestal als ik voel van 'oei, het begint te komen', is mijn grootste antikatertip: méér drinken. Dan ga ik echt zó los."

Naar eigen zeggen grijpt hij dan naar de pure vodka, waardoor hij zelfs twaalf uur niet meer haalt. "Dan ga ik gewoon los erover. Dat heb ik altijd al gedaan. Mijn vrouw weet dat: als de rem helemaal plat gaat, is het volle bak en meer dan 180 per uur."

Plots realiseert hij zich dat zijn bekentenis misschien niet de beste raad is voor zijn dochter. "Terwijl ik het aan het zeggen ben, denk ik: oei, ik hoop dat ze niet luistert, want dan zou die Stuikfuif wel eens heel fout kunnen aflopen", klinkt het.