VTM

Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' doet hartverscheurende oproep: "Doet pijn"

door: LHX
Laura Lieckens
Afbeelding bron: Instagram @lauralieckens

Enkele jaren geleden nam Laura Lieckens deel aan 'Blind Getrouwd'. Het liep voor haar op niets uit, maar inmiddels is ze verloofd en heeft ze een zoontje en een plusdochter.

In de liefde is Laura Lieckens momenteel dolgelukkig, maar er is iets anders dat aan haar knaagt. In 2000 verloor ze haar moeder aan kanker, toen die amper 34 jaar was. Laura zelf was nog zo jong dat haar herinneringen langzaam aan het vervagen zijn.

Daarom doet ze op Instagram een emotionele oproep aan iedereen die haar mama gekend heeft of iemand kent die haar gekend heeft. "Is er iemand die een bewegend beeld van mijn mama heeft of een beeld waar haar stem te horen is?", vraagt ze haar volgers. 

"Na 23 jaar ben ik beetje bij beetje al mijn herinneringen kwijt. En dat doet pijn", klinkt het. "Ik heb enkel foto's en één briefje, geschreven nadat ze hoorde dat ze terminaal was."

Om koste wat het kost een gelijkaardig scenario te voorkomen, is ze een jaar geleden een herinneringenboekje begonnen voor haar zoontje Eben en haar plusdochter Enthe. "Hopelijk kan ik het hen zelf geven, maar omdat je dit nooit zeker weet en ik zelf maar één brieftje van mijn mama heb, wil ik er zeker van zijn dat ze meer hebben dan dat."

Laura Lieckens
Afbeelding bron: Instagram @lauralieckens